Hulp bij Relatieproblemen door een mediator in Staphorst

Mediation is een goede manier om problemen in je relatie te voorkomen of op te lossen. Mediation is geen relatietherapie maar eerder een soort cursus in het verbeteren van jullie communicatie en het dieper leren kennen van elkaar. Woon je in Staphorst en heb je het idee dat je huwelijk vastloopt? Dat is niet raar en komt vaak voor, zeker als je kleine kinderen hebt of juist al langere tijd getrouwd bent. Raak je de verbinding met elkaar kwijt of kun je niet goed met elkaar praten? Veel stellen hebben periodes in hun huwelijk of relatie waarin je minder blij bent met elkaar. Waarin je iets anders verwacht van je partner dan dat je krijgt. Dan is het tijd om een relatie-APK te doen. Samen dieper kijken naar de belangrijke onderdelen die je relatie draaiend houden.

Soms raak je in een negatieve spiraal van verwijten, oordelen of het vermijden van lastige gesprekken. Door begeleiding van een mediator kun je onderzoeken waar het mis gaat en ga je samen op zoek gaan naar oplossingen voor jullie relatieproblemen. Door anders naar jullie situatie en naar elkaar te kijken, ga je je anders voelen. Kun je kiezen voor een andere weg waarmee je meer bijdraagt aan elkaars geluk. Zo kun je misschien een scheiding voorkomen.

Relatieproblemen in Zwolle - Groot Nibbelink

``Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren``.

 -Khalil Gibran-.

In  de regio Staphorst begeleid ik stellen om hun relatie te sterker te maken. Een mediator helpt je elkaar goed te begrijpen, afspraken te maken over de dingen waar jullie conflicten over hebben of onvrede over voelen. Een mediator is geen relatietherapeut. Ik ga er vanuit dat ieder mens veerkracht heeft en in staat is te onderzoeken waar het misloopt in je relatie. Ik geloof ook dat je samen oplossingen kunt bedenken. Woon je in Staphorst en heb je hulp nodig bij de problemen in je relatie? Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij als mediator om te horen hoe ik jullie kan helpen.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Relatiemediation

‘Ik dacht vooraf eerst best duur, maar het was het meer dan waard’