Mediation bij arbeidsconflict

Arbeidsconflicten Zwolle

“We judge ourselves by our intentions and others by their actions.”

-Stephen Covey-

Exitmediation

Je voelt je niet gehoord of gewaardeerd op je werk. Vertrouwen is te beschadigd om nog verder te kunnen. Je vind dat je onrechtvaardig bent behandeld. En dat raakt je.

Zodra het duidelijk is dat je weg gaat bij een bedrijf, is het goed deze periode zorgvuldig af te sluiten. Misschien moeten er afspraken gemaakt worden over een vertrekdatum of een ontslagvergoeding. Maar vaak leven er ook nog gevoelens van onvrede of onbegrip. Door onder begeleiding met elkaar in gesprek te gaan, kan dit op tafel komen. Ondanks dat je uit elkaar gaat, helpt zo’n gesprek bij het afsluiten van een nare periode. Zodat je verder kunt zonder wrok of alleen maar vervelende herinneringen.

Heeft u een arbeidsconflict of wilt u meer informatie?
Neem contact op met Groot Nibbelink Mediation in Zwolle.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

ArbeidsconflictenLeiding geven en managementPsychologische veiligheid in teams

Sturend zijn als manager? Durf het nog maar eens.

𝗗𝘂𝗿𝗳 𝗷𝗲 𝗮𝗹𝘀 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗻𝗼𝗴 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝘁𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗿𝗲𝗻? Of ben je inmiddels door alle media-aandacht rond grensoverschrijdend gedrag bang geworden? Angst om voor bullebak, bitch of dominant of narcistisch uitgemaakt te worden? Als je als manager je rol niet meer pakt, ontstaat er chaos. De manier waarop je leidinggeeft is key. Daarin moet je zorgvuldig…

Lees meer
Arbeidsconflict

‘Open, persoonlijke aanpak’.