Over Mintje

Mintje Groot Nibbelink

‘Werkelijk luisteren naar wat de ander bezig houdt, geeft verbinding’.

Mijn missie

Ik creëer een basis om alles bespreekbaar te (durven) maken wat tussen jou en een ander speelt. Of het nu gaat om relatieproblemen, een scheiding, een conflict op het werk of binnen je team. Ik geloof dat als het spannend wordt tussen mensen, het op tafel leggen van wat je daadwerkelijk raakt en bezig houdt, de sleutel is tot verbetering en oplossingen. Hoe erg je ook probeert je sterk en onkwetsbaar over te komen, echte kracht ontstaat als we onze maskers afdoen. Verbindend eerlijk worden, noem ik dat.

Als geen ander ben ik bekend met problemen tussen mensen. Ruim 25 jaar ervaring in het voeren van moeilijke gesprekken binnen de jeugdzorg en hulpverlening. Als teammanager en organisatie-antropoloog ken ik de dynamiek en weerbarstigheid in groepen en organisaties aan den lijve. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen fulltime praktijk. Hierin komt alles wat mij boeit samen!

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

In de media