Consult en advies bij conflict

Binnen een bedrijf of organisatie kun je bij conflicten en spanningen behoefte hebben aan consult of advies van een specialist. Even sparren met iemand die buiten de organisatie staat en verstand heeft van conflicten, communicatie en groepsdynamiek.  Je kunt in je eigen organisatie misschien niet al je gedachten en twijfels delen. Dan helpt het als iemand naar je luistert, doorvraagt en met een frisse blik met je meekijkt. Maar die jou ook durft te confronteren.

‘Reflectie is de eerste stap’.

Want je staat zelf ook ‘op de foto’. Je hebt positieve intenties en wilt het beste uit jezelf en je team halen. Maar misschien heb je blinde vlekken of heb je onbedoeld een ander effect op je collega’s dan je wilt. Als sparringspartner en mentor ben ik iemand die naar je luistert, je spiegelt, scherpe vragen stelt. Ik leg de vinger op de zere plek legt, geef advies en denk mee over hoe je een moeilijke situatie kunt aanpakken.

Afhankelijk van jouw behoefte ga je zelf aan de slag, doen we het samen (waarbij ik je op de achtergrond coach en begeleid) of schakel je mij in om het proces te begeleiden. 

consult en advies Zwolle

‘Voor succes moet je in actie komen’.

Na inzicht en reflectie komt actie. Uit je hoofd en denken weg, naar concrete stappen. Ik help en begeleid je naar een aanpak die bij jou past. Zodat je je zeker voelt over je keuzen en verantwoordelijkheid kunt nemen. In beweging komen, is de enige weg naar verandering. Als het nodig is, blijf ik je mentor om je op koers te houden.

In een gratis strategiegesprek verkennen we jouw situatie en wat jij, jouw team of je organisatie nodig hebt.  

Bel vooral als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Arbeidsconflict

‘Open, persoonlijke aanpak’.