Verbeter je relatie in Hattem met behulp van een mediator

Als je in Hattem woont en relatieproblemen hebt, kun je terecht bij Groot Nibbelink Mediation in Zwolle. Soms loopt de communicatie in je huwelijk slecht. Je raakt de verbinding met elkaar kwijt, leeft langs elkaar heen of gesprekken eindigen in verwijten, ruzie of stilzwijgen. Er is misschien een ander in het spel en een scheiding ligt op de loer als je niets doet.  Als je elkaar niet meer bereikt of vastloopt in je communicatie, bied ik als mediator in Hattem e.o. begeleiding.

Als mediator ben ik gespecialiseerd in communicatie, het doorbreken van negatieve patronen en conflicten binnen relaties. Samen gaan we via relatiemediation aan de slag. Mediation is geen therapie en voelt voor veel mensen wat minder zwaar. Beter communiceren kun je namelijk leren! Mediation biedt helderheid over waar het misgaat tussen jullie en welke verwachtingen jullie hebben van je relatie. Het zorgt er voor dat je verantwoordelijkheid neemt voor de verandering die je wilt in je huwelijk. En mediation geeft praktische handvatten in de communicatie. Er is veel te verbeteren in je relatie als je er voor open staat.  Onderzoeken wat je nodig hebt, waar je behoefte aan hebt en hoe je kunt bijdragen aan elkaars geluk. Zodat je weer met een andere blik kunt kijken naar jezelf, je relatie en de ander.

Relatieproblemen in Zwolle - Groot Nibbelink

``Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren``.

 -Khalil Gibran-.

Relatiemediation kun je zien als een relatie-APK. Soms moet er even ónder de motorkap worden gekeken naar de motor van je relatie. Lukt het je zelf niet om het mankement op te sporen.  En soms kom je er achter dat samen verder gaan ècht niet meer lukt. Maar in alle gevallen geven stellen aan mij aan dat ze blij zijn dat ze deze weg hebben onderzocht. Een scheiding verloopt daarna meestal minder problematisch. Dat is zeker als er kinderen in het spel zijn, grote winst.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Relatiemediation

‘Ik dacht vooraf eerst best duur, maar het was het meer dan waard’