Mediation bij arbeidsconflict en teamconflicten

Zoek je mediation voor een arbeidsconflict?

Soms ontstaan er spanningen en conflicten op je werk. Doordat samenwerking niet goed loopt, door negativiteit of doordat communicatie stroef loopt. Dan kan een gevoel van frustratie en onvrede ontstaan. Een arbeidsconflict ligt dan op de loer. Wist je dat in 1 op de 3 ziektemeldingen de werksfeer een rol speelt?

Arbeidsconflict of problemen in teams voorkomen of oplossen?

Werk je bij een bedrijf of organisatie en wil je een conflict oplossen of samenwerking verbeteren? In één of meerdere mediation gesprekken verkennen we wat er aan de hand is. Vaak start ik met individuele gesprekken om vandaaruit samen om de mediation tafel te gaan zitten. Binnen Kampen heb ik een locatie voor afspraken, maar mediation kan ook plaatsvinden in op mijn kantoor in Zwolle.

Wanneer is mediation bij een arbeidsconflict geschikt?

Als mediator kun je mij benaderen voor gesprekken tussen medewerkers en leiding, spanningen binnen teams, samenwerkingsproblemen tussen medewerkers en het verbeteren va communicatie binnen je organisatie.

Wat is het resultaat van mediation?

Door in een vertrouwde setting met elkaar om tafel te gaan, wordt jullie situatie besproken. Er is ruimte om te vertellen wat je raakt of getriggerd heeft. Vaak spelen beelden en gedachten over een gebeurtenis een eigen leven. Samen in gesprek gaan en oplossingen zoeken, helpt om erger te voorkomen.

Bel als je gratis een oriënterend gesprek wilt. Ik denk graag met je mee.

Arbeidsconflicten Zwolle

“We judge ourselves by our intentions and others by their actions.”

-Stephen Covey-

Als de spanning oploopt tussen jou en een ander, loop je het gevaar dat allerlei gedachten en oordelen je gedrag bepalen. Dat werkt niet altijd constructief. Je gaat je anders gedragen dan wanneer je op je best bent. Vaak kom je dan in een negatieve spiraal terecht waarbij je elkaar ontloopt of gesprekken uit de hand lopen. Dit soort situaties heeft veel impact op jou en de ander. Je gaat met minder plezier naar je werk of je wordt ziek. Een groot deel van ziekteverzuim ontstaat doordat onderliggende conflicten of spanningen binnen organisaties niet worden opgelost.

Heeft u een arbeidsconflict of wilt u meer informatie?
Neem contact op met Groot Nibbelink Mediation.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Arbeidsconflict

‘Open, persoonlijke aanpak’.