Hulp bij relatieproblemen in Zwolle

Als je hulp zoekt bij relatieproblemen in Zwolle is relatiemediation een goed alternatief voor therapie. Zeker als communicatie een probleem is in jullie relatie. Als mediator ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van jullie onderlinge contact en communicatie.

Iedere relatie kent periodes waarin het minder leuk is

Of je nu getrouwd bent of samenwoont, elke relatie kent perioden waarin het wat minder soepel loopt. Je leeft langs elkaar heen, bent druk met andere dingen. Verliefdheid op een ander of vreemdgaan kan een rol spelen. Als een scheiding op de loer ligt omdat je de verbinding met elkaar kwijt raakt, is het tijd om in actie te komen.

Leer zelf ongewenste patronen te doorbreken

Soms lopen gesprekken moeizaam en kom je niet tot oplossingen. Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond. Soms vermijd je lastige gesprekken met je partner omdat je conflicten of teleurstellingen wilt voorkomen. Maar eerlijk gezegd, maakt dat de situatie er vaak niet beter op. En dat is jammer, want er is verbetering in je relatie mogelijk. Ik wil graag het taboe doorbreken dat een relatie ‘vanzelf’ gaat.

Relatieproblemen in Zwolle - Groot Nibbelink

``Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren``.

 -Khalil Gibran-.

Bewust zijn van wat je zoekt in je relatie helpt

Beter communiceren kun je leren. Net als het ontwikkelen van een relatie waarin aan ieders wensen tegemoet wordt gekomen. En dat kan veranderen in de loop van de tijd. Ik helpen je het samenleven met je partner te ontwikkelen in een richting die je positieve energie en verbinding geeft. Door samen op zoek te gaan naar wat je verwacht, te doorzien waar je vastloopt en door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag. Door anders te gaan kijken, ga je je anders voelen en gedragen.

Relatiegesprekken geven helderheid

Ik heb me als mediator binnen Zwolle gespecialiseerd in communicatiestijlen en het doorbreken van conflicten en negatieve patronen binnen relaties. Ik help jullie graag een scheiding te voorkomen. En zelfs als dat uiteindelijk niet lukt, ervaren mijn klanten dit als een waardevol traject waardoor een scheiding soepeler verloopt.

Neem dus op tijd contact op. Ik leg je graag uit hoe ik werk en wat ik voor jullie kan betekenen.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Relatiemediation

‘Ik dacht vooraf eerst best duur, maar het was het meer dan waard’