Hulp bij relatieproblemen door een mediator in Zwolle

Als mediator in Zwolle ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van communicatie tussen mensen die een relatie hebben. Dit kan een goed alternatief zijn voor relatietherapie. Of je nu getrouwd bent of samenwoont, elke relatie kent perioden waarin het wat minder soepel loopt. Verliefdheid op een ander of vreemdgaan kan een rol spelen. Als een scheiding op de loer ligt omdat je de verbinding met elkaar kwijt raakt, is het tijd om in actie te komen.

Soms lopen gesprekken moeizaam en kom je niet tot oplossingen. Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond. Soms vermijd je lastige gesprekken met je partner omdat je conflicten of teleurstellingen wilt voorkomen. Maar eerlijk gezegd, maakt dat de situatie er vaak niet beter op. En dat is jammer, want er is verbetering in je relatie mogelijk. Ik wil graag het taboe doorbreken dat een relatie ‘vanzelf’ gaat.

Relatieproblemen in Zwolle - Groot Nibbelink

``Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren``.

 -Khalil Gibran-.

Beter communiceren kun je leren. Net als het ontwikkelen van een relatie waarin aan ieders wensen tegemoet wordt gekomen. Je kunt een einde maken aan onbegrip, verwijten en negativiteit binnen je huwelijk. Ik kan je helpen als de gesprekken en het samenleven met je partner moeilijk loopt. Door samen op zoek te gaan naar wat je verwacht, te doorzien waar je vastloopt en door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag. Door anders te gaan kijken, ga je je anders voelen en gedragen.

Ik heb me als mediator binnen Zwolle gespecialiseerd in communicatiestijlen en het doorbreken van conflicten en negatieve patronen binnen relaties. Ik help jullie graag een scheiding te voorkomen. En zelfs als dat uiteindelijk niet lukt, ervaren mijn klanten dit als een waardevol traject waardoor een scheiding soepeler verloopt.

Neem dus op tijd contact op met mijn mediation kantoor in Zwolle. Ik leg je graag uit hoe ik werk en wat ik voor jullie kan betekenen.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Relatiemediation

‘Ik dacht vooraf eerst best duur, maar het was het meer dan waard’