Relatieproblemen oplossen via mediation in Kampen

Relatieproblemen of lastige communicatie met je partner komen veel voor. Mediation is dan een goed alternatief voor relatieherapie. Ieder huwelijk of langere relatie kent periodes waarin het minder soepel loopt. Je merkt dat de communicatie met elkaar vastloopt, je voelt je niet begrepen of gesprekken lopen vast en eindigen met ruzie. Jullie komen terecht in een negatieve spiraal van verwijten of stilzwijgen zonder dat er een echte oplossing wordt gevonden. Daardoor kan de verbinding en intimiteit binnen je relatie onder druk komen te staan. Soms komt er een ander in beeld en is er sprake van vreemdgaan.

In al deze situaties kan mediation jullie helpen te onderzoeken of je relatie kan verbeteren. Mediation is iets anders dan therapie. Het is praktisch in het doorzien van waar het misloopt in je relatie. Als mediator ben ik gespecialiseerd in het doorbreken van negatieve patronen in je relatie, het bieden van praktische handvatten voor jullie gesprekken en het helder krijgen van wat je nodig hebt binnen je relatie. Je bent dan ook van harte welkom op mijn kantoor in Zwolle. Je kunt ook terecht op mijn gesprekslocatie in Kampen. Afhankelijk van jouw situatie worden hier mogelijk extra kosten voor berekend.

Relatieproblemen in Zwolle - Groot Nibbelink

``Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren``.

 -Khalil Gibran-.

Ben je bereid er voor te gaan en jullie relatie echt een kans te geven? Durf je ook naar je eigen aandeel te kijken. Snap en accepteer je dat niet vanzelf gaat?  Dan is relatiemediation een goede keuze.

Resultaat is dat

  • je vanuit een verhelderend perspectief kijkt naar wat er tussen jullie speelt,
  • er openheid en eerlijkheid ontstaat in jullie relatie zonder verwijten en schuldvragen,
  • je leert negatieve gevoelens te uiten op een manier die verbindend werkt,
  • je escalaties kunt voorkomen,
  • je praktische inzichten en handvatten hebt om jullie communicatie blijvend te veranderen.
mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Lees ook

Relatiemediation

‘Ik dacht vooraf eerst best duur, maar het was het meer dan waard’