Mediation in Zwolle

Zoek je mediation in Zwolle voor je scheiding, wil je een alternatief voor relatietherapie, is er spanning tussen jou en je ex of een familieruzie die je wilt oplossen, of heb je een arbeidsconflict? Ik bied je een plek waar je terecht kunt als je moeilijke gesprekken moet voeren of als je conflicten wilt voorkomen. Ik begeleid jullie als jullie contact gespannen is en communicatie stroef loopt. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jullie situatie. 

‘Ik help jullie een negatieve
spiraal te voorkomen’.

Als mediator en trainer is het mijn drive om te helpen gesprekken te voeren over moeilijke onderwerpen en conflicten te voorkomen of op te lossen. Ook het uiten van negatieve emoties geeft verbinding in relaties. Een beetje schuren is niet erg. Maar als je gesprekken of een persoon vermijdt, als je blokkeert of als de situatie escaleert, kom je in een negatieve spiraal terecht. Ik help jullie te zeggen wat gezegd moet worden en begeleid jullie bij praktische oplossingen en afspraken.

‘Conflicten hebben diepe impact op iedereen’.

Niks heeft meer impact op je dan conflicten en spanningen met mensen die belangrijk voor je zijn. Ook al lijkt iemand anders koel of zakelijk, mijn ervaring is dat het iedereen raakt. Als je dingen die belangrijk voor je zijn niet kunt bespreken, raak je de verbinding kwijt. Het levert stress, gepieker, angst, discussies, verwijten en halve besluiten op. Of het nu privé is of op je werk.

Mediation in Zwolle - Groot Nibbelink

‘Anders kijken naar conflicten, biedt openingen voor oplossingen’.

Ik help of leer je anders om te gaan met (dreigende) conflicten. Leer jullie hoe je verbindend eerlijk te zijn. Daardoor ontstaat inzicht en grip op je situatie. Zodat er duidelijkheid ontstaat óf je samen verder kunt of dat jullie wegen uit elkaar gaan. Dan maken we concrete, eerlijke en toekomstgerichte afspraken. Zodat je weer verder kunt! 

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

mediation Zwolle

of vul het contactformulier in.

Ik help je graag met de volgende onderwerpen

Relatieproblemen

Daar is wat aan te doen. Veel relaties of huwelijken kennen perioden waarin het stroef loopt. Waarin je de verbinding met elkaar kwijt bent of kwijt dreigt te raken. Verschillende fases in je leven (bv. kinderen krijgen of kinderen die uit huis gaan) kunnen leiden tot spanningen in je relatie. Daarnaast verandert en ontwikkelt ieder mens zich. Je bent niet meer dezelfde als toen je elkaar net leerde kennen. Relatieproblemen kunnen leiden tot twijfels of je nog bij elkaar past, of je moet gaan scheiden en hoe je het tij kunt keren. Soms is er sprake van vreemdgaan en zet dit je relatie op scherp.

Lees meer

Echtscheiding

Mediation is een goede manier als je je scheiding wilt regelen. Als je besloten hebt om uit elkaar te gaan, komt er veel op je af. Zakelijke en praktische dingen moeten afgesproken worden, terwijl je in een emotionele rollercoaster zit. Dan is het fijn dat iemand weet waar je aan moet denken, lijnen helpt uitzetten en heldere informatie geeft. Daarnaast heb ik veel aandacht voor de positie van kinderen tijdens de scheiding.

Lees meer

‘Wat het leven je brengt, heb je niet altijd in de hand. Hoe je er mee omgaat wel’.